Home / Uniqprint.nl / Waarom online software ideaal is als u werkt vanuit meerdere locaties
Badge design software

Waarom online software ideaal is als u werkt vanuit meerdere locaties

Feitelijk zegt de titel al genoeg: online software is ideaal als u werkt vanuit verschillende locaties. Daar zijn verschillende redenen voor en dit geldt voor vrijwel alles wat u met uw bedrijf doet. Voor uw boekhouding, om uw medewerkers samen te laten werken over afstand en… voor naambadges! Dat laatste had u misschien nog niet bedacht, maar ook in het geval van naambadges is het echt handig om te werken met online software - zeker als u vanuit verschillende locaties werkt.

Altijd toegankelijk

Online software is altijd en overal toegankelijk (mits u natuurlijk de juiste inloggegevens hebt). Dat is zeker praktisch als u vaak vanuit verschillende plaatsen werkt. Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van herbruikbare naambadges, zult u deze regelmatig willen aanpassen of een nieuw ontwerp maken. Het is natuurlijk niet erg handig als dat alleen vanuit één locatie kan. Daarom kiest u voor online software. Deze software is gewoon altijd en overal toegankelijk. Geen gedoe dat u het vergeet of dat uw ontwerp nog op een andere plaats staat opgeslagen. U kunt er altijd bij. Wel zo handig!

Online opslaan van ontwerpen

Doordat de software van de naambadges online staat, kunt u ook de ontwerpen daar opslaan. Dat betekent dat u vanuit elke werkplek de naambadges en ontwerpen kunt aanpassen. Het opgeslagen ontwerp is overal te openen en te bewerken - zelfs als u op zakenreis bent! Handig dus, want dan kunt u op een gemakkelijke manier uw ontwerpen bijwerken en hoeft u niet in één keer een kant en klaar ontwerp te maken. U kunt het ontwerp ook bijvoorbeeld thuis maken en op uw werkplaats afdrukken en vice versa.

Samen werken

Bij het maken van naambadges werken vaak meerdere mensen samen. De één verzorgt een mooi logo, de ander maakt er een mooie tekst bij. Afhankelijk van het bedrijf kunnen soms wel drie of vier mensen werken aan het ontwikkelen van mooie naambadges. Het is dan natuurlijk heel handig dat de software online beschikbaar is. Dan kan iedereen gemakkelijk inloggen en zijn of haar taak doen, zonder dat er perse in dezelfde ruimte gewerkt moet worden. Ideaal als werknemers verspreid zitten of op verschillende plaatsen werken!

Verschillende badges

Wanneer u werkt vanaf verschillende locaties kan het nodig zijn om op elke locatie een andere naambadge te gebruiken. Zo kan het zijn dat u op verschillende plaatsen een verschillende functie hebt. Zo kan het voorkomen dat iemand op de ene plaats ‘manager’ is, op de andere plaats ‘vertegenwoordiger’ of ‘leidinggevende’. Bij elk van deze functies kunt u gemakkelijk een andere naambadge maken. U kunt ervoor kiezen om gewoon meerdere naambadges te maken, maar het is ook mogelijk om de badge even uit elkaar te klikken en een andere afdruk erin te schuiven. Gemakkelijk als u regelmatig switcht tussen functies op verschillende locaties. Een herbruikbare naambadge is voor iedereen gemakkelijk. Het bespaart kosten, is milieuvriendelijk en ziet er chique uit. De bijgeleverde online software is vooral ideaal als u op meerdere locaties werkt of samenwerkt met anderen om een mooie badge te ontwerpen. U kunt er altijd en overal bij; zelfs als u in de trein zit en even niets anders te doen hebt! Zo kunt u op elk gewenst moment, op elke plaats, gemakkelijk een nieuwe naambadge samenstellen.