Home / Uniqprint.nl / Hoe maak ik badges?
Hoe maak ik badges

Hoe maak ik badges?

Wilt u alle medewerkers van uw bedrijf een naambadge geven? Dan kunt u deze kant-en-klaar bestellen, maar u kunt de naambadges ook zelf maken. Maakt u uw naambadges zelf, dan bent u beduidend goedkoper uit dan wanneer u uw naambadges kant-en-klaar bestelt. En maakt u de badges op de juiste manier, dan zien deze er op en top professioneel en representatief uit.

Maar hoe kunt u uw eigen naambadges het beste maken? Dat leest u op deze pagina. Zo beschrijven we in onderstaande alinea's welke stappen u moet volgen om uw eigen naambadges te maken, met een beetje hulp van Uniq Print.

Stap 1: bestel een starterskit

Om uw eigen naambadges te kunnen maken, heeft u bepaalde materialen en hulpmiddelen nodig. Deze zitten in de starterskits van Uniq Print. Voor u uw naambadges kunt maken, moet u dan ook een starterskit bestellen.

U kunt zelf kiezen welke starterskit u wil kopen. Hierbij heeft u de keuze uit:

  • Een starterskit voor 10 naambadges.
  • Een starterskit voor 20 naambadges.
  • Een starterskit voor 50 naambadges.
  • Een starterskit voor 100 naambadges.

Badges bedrukken? Bepaal hoeveel naambadges u nodig heeft en bestel direct de juiste starterskit.

Stap 2: ontwerp uw naambadges

In de starterskit van Uniq Print zit altijd een cd-rom. Op deze cd-rom staat de software die u gebruikt om uw naambadges te ontwerpen. Doe de cd-rom in de computer en u kunt direct aan de slag. Omdat de software van Uniq Print zo eenvoudig in elkaar zit, kunt u deze ook als leek goed gebruiken. Voor u het weet, heeft u de perfecte naambadge voor uw bedrijf ontworpen.

Stap 3: print uw naambadges uit

In onze starterskit zit ook het papier waar u uw naambadges op af moet drukken. Hier heeft u geen speciale printer voor nodig. Als uw naambadges allemaal af zijn, kunt u deze direct afdrukken.

Stap 4: zet uw naambadges in elkaar

Na het afdrukken van de naambadges, hoeft u deze enkel nog in elkaar te zetten. Ook dit is in een mum van tijd gebeurd. U haalt de trekstrip van de geprinte labels af, u plakt de labels op de naambadges en u klikt de naambadges (bijvoorbeeld badges voor op kleding) in elkaar. Zelfs als u honderd naambadges moet maken, is dit zo gebeurd.

Stap 5: bestel eventueel extra naambadges

Heeft u extra naambadges nodig? Dan kunt u deze los bestellen. Nu hoeft u geen nieuwe starterskit te kopen, maar bestelt u simpelweg het aantal naambadges dat u nog nodig heeft in uw bedrijf.

Goed om te weten: u kunt onze naambadges hergebruiken. Gaat er een medewerker weg en komt hier een andere medewerker voor in de plaats? Dan kunt u de oude naambadge hergebruiken, door hier een nieuw label met de juiste naam in te plakken. Het is dus niet altijd nodig nieuwe badges te bestellen.