Home / Uniqprint.nl / Het nut van de juiste presentatie naar uw klanten
Het nut van de juiste presentatie naar uw klanten

Het nut van de juiste presentatie naar uw klanten

Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk uit uw bedrijf halen. U wil zo veel mogelijk producten of diensten verkopen, u wil zo veel mogelijk omzet en uiteraard moet ook de winst hoog zijn. Maar hoe realiseert u een goede business? Uniq Print is van mening dat u dat onder andere met de juiste presentatie doet.

Waarom investeren in een professionele presentatie?

Het is erg belangrijk om uw producten of diensten aantrekkelijk te presenteren aan uw (potentiële) klanten. Met een aantrekkelijke presentatie is de kans op een sale namelijk groter. Maar wat als u uw producten of diensten wel aantrekkelijk presenteert, maar uzelf niet? Dan is de kans groot dat de verkoop uiteindelijk toch niet doorgaat.

Consumenten vinden het erg belangrijk om goed geholpen te worden. Ze hebben behoefte aan goed advies, maar ook aan een vriendelijke glimlach en een verkoper die ze een prettig gevoel geeft. Is de presentatie van een verkoper niet goed? Dan heeft dit zeker invloed op zijn verkoopcijfers. Een verkoper die zichzelf wel goed presenteert, verkoopt gegarandeerd meer. Consumenten doen namelijk graag zaken met deze persoon.

Tips om uw presentatie te verbeteren

Wilt u uw presentatie verbeteren, zodat u nog meer producten of diensten kunt verkopen? Dan geven wij u graag enkele tips.

  • Draag professionele en representatieve kleding. Kledingstukken als korte broeken, sandalen, witte sokken en petten kunt u beter in de kast laten liggen. Ook kapotte kleding kunt u beter niet meer dragen.
  • Draag een naambadge op uw borst. Met bijvoorbeeld een naambadge met speld ziet u er direct professioneler en representatiever uit, zonder dat u hier enige moeite voor hoeft te doen.
  • Steek voldoende tijd in uw persoonlijke verzorging. Was uw haar regelmatig, zorg ervoor dat u netjes geschoren bent en steek tijd in een goed en professioneel kapsel. Pas als u er van top tot teen netjes uit ziet, bent u klaar voor de werkdag.
  • Vergeet de schoenen niet. Ook uw schoenen moeten er netjes en representatief uit zien. Kapotte schoenen kunt u beter laten maken of weggooien. Vieze schoenen moet u altijd netjes poetsen.
  • Was uw kleding regelmatig. En zitten er kreukels in uw schone kleding? Dan strijkt u de betreffende kledingstukken tot de kreukels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

Naambadges bestellen bij Uniq Print

Wilt u uw presentatie verbeteren door een naambadge te dragen? Dan bent u bij Uniq Print aan het juiste adres. In onze online shop kunt u alle materialen en hulpmiddelen bestellen om uw eigen naambadge te maken. U kunt zelf eenvoudig uw badge drukken. Met Uniq Print maakt u een professionele en representatieve naambadge die jaren mee gaat, zonder dat u hier veel voor hoeft te betalen. Wij verkopen onze naambadges al voor 1,50 euro per badge.

Wilt u onze naambadges in het echt zien, voor u een bestelling plaatst? Bestel dan een proefbadge.