Home / Uniqprint.nl / Hoe zorgt u dat u opvalt tijdens een evenement?
Hoe zorgt u dat u opvalt tijdens een evenement?

Hoe zorgt u dat u opvalt tijdens een evenement?

Gaat u binnenkort naar een evenement om uw bedrijf te promoten? Dan is het uiterst belangrijk dat u hier opvalt. Hoe meer u opvalt, des te meer mensen u kunt bereiken op het event en des te meer u uit uw deelname kunt halen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u opvalt tijdens een evenement? Dat leest u op deze pagina.

Een opvallende stand

Krijgt u een vaste plaats op het evenement? Dan raden wij u absoluut aan om een stand mee te nemen. U kunt helemaal zelf kiezen hoe deze stand eruit moet zien. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige rolbanner meenemen om op uw stand te zetten, maar ook een levensgrote poster of een ander opvallend communicatiemiddel. Wat voor stand u ook plaatst: met een stand valt u gegarandeerd meer op.

Promotionele middelen

Ook raden wij u aan om promotionele middelen te laten drukken voor het evenement. Deze middelen kunt u op het evenement uitdelen. Hierdoor valt u niet alleen op, maar blijft u bovendien in de gedachten van de bezoekers van het event hangen. Deelt u bijvoorbeeld folders uit? Dan neemt een groot deel van de bezoekers van het event uw folder nog eens door als het event al afgelopen is. Hierdoor blijft u in de gedachten van de bezoekers, ook als het event al voorbij is.

U kunt ook andere promotionele middelen uitdelen op het event. Denk hierbij aan kleine weggevertjes zoals bedrukte pennen, bedrukte tasjes of een klein cadeautje met het logo van uw bedrijf. Dit kan van alles zijn, van mokken tot strandballen.

Bedrijfskleding en naambadges

Het is voor de bezoekers van het event prettig om te weten wie er precies bij uw stand staan. Welke medewerkers kunnen ze benaderen als ze een vraag of opmerking hebben? Dit is veel duidelijker als u uw medewerkers bedrijfskleding en een naambadge geeft. En werkt u liever niet met bedrijfskleding? Dan kunt u uw medewerkers ook vragen allemaal (ongeveer) hetzelfde te dragen. Dit kan bijvoorbeeld een pak zijn voor de heren en een donkerblauwe jurk voor de dames. Geef uw medewerkers vervolgens allemaal een opvallende naambadge en de bezoekers van het event zien direct wie uw werknemers zijn.

Bovendien vallen uw medewerkers meer op als zij naambadges dragen. En omdat naambadges een professionele uitstraling hebben, geven de badges uw personeel een extra professionele en representatieve 'look'.

Naambadges zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Uniq Print kunt u de volgende naambadges kopen voor uw volgende event:

  • Plastic naambadges.
  • Aluminium naambadges.
  • Naambadges met clip en speld.
  • Naambadges met magneet.

Goed om te weten: alle naambadges van Uniq Print zijn herbruikbaar. Gaat u over een paar dagen, een paar weken of een paar maanden weer naar een event? Dan kunt u de naambadges opnieuw gebruiken.